ESITTELY

ESITTELY

Valmennusten takana

... toimin minä, Elsa, moikka! Koulutukseltani olen lisensoitu Ravintovalmentaja (Trainer4You), ja aiempaa koulutusta olen hankkinut myös Liikunta synnytyksen jälkeen -verkkokurssilta (Trainer4You) Lasten ja nuorten liikunnanohjauksesta (SUO, Vierumäki), sekä Lapsi- ja perhetyön perustutkinnosta (SDO, Lahti).

Vapaa-aikani täyttävät treenaus ja perhe-elämä avomiehen ja kahden harrastavan, kouluikäisen lapsen kanssa, sekä superenerginen koira. Siispä pikkulapsiarjen tai ruuhkavuosien läpi tarpovat -
i feel you!

Kun työ, vapaa-aika ja treenit haukkaavat ison osan ajasta ja energiasta, on oma ravitsemus tärkeä pitää säännöllisenä, monipuolisena ja laadukkaana, mutta simppelinä. Sen lisäksi, että se tukee kaikkien jaksamista, helpottaa se myös arkea monin tavoin. Tämä ajatusmalli välittyy myös kaikista valmennuksistani.

Salmiakkia & parsakaalia

Ah, yllä mainitut ovat ihan ehdottomia lemppareitani! Toki molemmat erikseen nautittuina, ja sopivissa määrin. Ravitsemuksessa balanssi on muutenkin kaiken A ja O - 80% parsakaalia ja 20% salmiakkia? ;)

No, ehkei, mutta ymmärsit varmaan pointin? Liika hifistely ja stressaaminen on (ravinnossa ja ylipäänsä kaikessa) ihan turhaa; ruoasta ja elämästä pitää osata nauttia! Se on helppoa, kun perusasiat ovat kunnossa. Tässä voin toivottavasti auttaa Sinua ravintovalmennuksen avulla; toimivalla ruokavaliolla on valtava vaikutus kehon ja mielen hyvinvointiin!

Kysyttävää? Ota yhteyttä, tai jutellaan lisää blogissa / Instagramissa

<3 Elsa Nurminen
Koulutettu ravintovalmentaja (Trainer4You)

Y-tunnus 3203535-5