VALMENNUSPAKETIT

Valmennuspaketit

Tutustu valmennuspaketti-vaihtoehtoihin alta. Mikäli et tiedä, mikä valmennus voisi olla sopiva, ota yhteyttä! 


Kaikki hinnat sisältävät ALV 24%. 

Kuukausivalmennuksessa sekä kesto, että sisältö suunnitellaan juuri Sinun tavoitteitasi tukevaksi kokonaisuudeksi. Jos tähtäimessäsi on suurempi elämäntaparemontti, suosittelen varaamaan valmennuksen useammalle kuukaudelle. Ensimmäisen kuukauden aikana saa toki jo hyvän startin sekä motivaatioboostin, ja joskus se voikin olla juuri se, mikä riittää!

Etukäteen on vaikea ennustaa, minkä mittainen valmennus tuo halutut tulokset. Siksi valmennuksen jatkoa tarkastellaan aina yhdessä tuumin kuukausittain. Ja hei, älä säikähdä, LUPAAN, etten tule tyrkyttämään ja "pakkomyymään" sulle jatkokuukausia! Ehdottomasti kerron jo alkutapaamisessa näkemykseni ja arvioni Sinulle sopivan valmennuksen sisällöstä ja kestosta, mutta koska olet itse oman elämäsi paras asiantuntija, en lähde päätöksiäsi kyseenalaistamaan!

Muutama juttu pätee kuitenkin jokaiseen valmennukseen;

- Lähtökohtana ovat Sinun tavoitteesi

- Valmennus on paljon muutakin kuin valmis ruokavalio ja sen noudattaminen!

- Muutokset tehdään aina pala kerrallaan - rennolla, mutta tavoitteellisella otteella.

- Valmennus ei ole dieetti! Päinvastoin; tavoite on oppia pois dieetti-tyyppisestä ajattelumallista ja ruokailutottumuksista. ROAR-valmennuksissa opit juuri sinun arkeesi istuvia, terveellisempiä ruokailutottumuksia ja elämäntapoja (mm. liikunta, uni, palautuminen) askel askeleelta.

- Valmennus pohjautuu aina tervettä ruokasuhdetta ja pysyvää muutosta tukeviin valintoihin, sekä yleisiin ravinto- ja liikuntasuosituksiin ja tieteeseen pohjautuvaan tutkimustietoon.

- Et tule saamaan listaa kielletyistä ja sallituista ruoka-aineista. Koska niitä ei yksinkertaisesti ole; opit tämän varmasti valmennuksessa 😉

- Myöskään ravintolisillä kikkailua tai muutakaan hifistelyä ei ole tiedossa. Pääpaino on ravitsemuksen peruspalikoiden kunnostamisessa; keskitytään täydellisen magnesiumkapselin etsinnän sijaan mm. ruokarytmin säännöllistämiseen :)

Lisäkysymyksiä? Lue usein kysytyt kysymykset!

ROAR BALANCE - pienryhmävalmennus

49e, kesto 4 viikkoa

ROAR BALANCE SISÄLTÄÄ:

- Neljän viikon tiiviin ja tehokkaan setin, joka auttaa Sua löytämään selkeyttä, joustavuutta ja tasapainoa syömiseen & hyvinvointiin!
 
- Henkilökohtaista valmennusta pienryhmässä
(tällä hetkellä kaikki ETÄNÄ)

Tehtäviä ja viikkohaasteita ravitsemuksen ja hyvinvoinnin eri osa-alueilta, neljän viikottain vaihtuvan teeman mukaan

- Viikottaiset ryhmän yhteiset valmennustapaamiset Zoomissa (45 min)

- Pääsyn valmennusalustana toimivaan valmennusporukan omaan Facebook-ryhmään, jossa mahdollisuus keskustella ryhmäläisten sekä valmentajan kanssa.

-  Mahdollisuuden varata ROAR START -ravintokartoitus valmennuksen aikana -30% alennuksella


Ryhmä aloittaa tammikuussa 2022 - lisätietoa tulossa pian! 

ROAR BASIC -kuukausivalmennus

99 e / kk

Extra-tapaamiset 35 e / 45 min

ROAR BASIC SISÄLTÄÄ:

- Ennakkoon ja valmennuksen aikana suoritettavia tehtäviä ravitsemuksen eri osa-alueilta.

- Säännölliset valmennustapaamiset (2 x 45min/ kk, livenä tai etänä).

Joissain tilanteissa on hyvä pitää valmennustapaamisia useamminkin, esim. isot elämäntaparemontit. Extra-tapaamisia voit varata lisää tarpeen mukaan 35e / 45min.

- Viikottaisen WA-yhteydenpidon.

- Alkukartoituksen, sis. ruokapäiväkirjan analyysin. Kuukausivalmennuksessa lähdetään liikkeelle elämäntilanteesi, arvojesi ja taustojesi ja ruokapäiväkirjasi kartoittamisesta; mun on valmentajana erityisen tärkeää hahmottaa kokonaiskuva, jotta voin tarjota sulle parhaan mahdollisen valmennuksen <3

- Henkilökohtaisen ruokavaliosuunnitelman (mikäli tarpeen).

- SULLE sopivaa valmennusta, oli se sitten kauppalistojen laatimista, reseptejä, mealpreppausta, ajanhallintaa, omien tavoitteiden / arvojen kirkastamista, tietoa ja ymmärrystä eri ravintoaineista tai kestävän ja terveen ruokasuhteen rakentamista.

-> Kaikkea tätä ei saa mahdutettua yhteen tai kahteenkaan kuukauteen, mutta poimitaan listasta (ja sen ulkopuolelta) ne tekijät, jotka parhaiten tukevat Sun hyvinvointiasi!

- Kaiken tuen ja tsempin, minkä tarvitset! En tule tekemään töitä puolestasi, mutta autan sua löytämään sellaiset välineet hyvinvoinnin työkalupakkiisi, joista on apua valmennuksen jälkeenkin. Basicissa todella tavoitellaan pysyviä muutoksia & onnistumisia!

VARAA
 VALMENNUSPAIKKA

ROAR START -ravintokartoitus

65e

KENELLE? SINULLE, joka olet kiinnostunut tarkistuttamaan ruokavaliosi, mutta et kaipaa pidempää valmennusta tai vielä mietit sellaiseen lähtemistä.

ROAR START on ravintokartoitus, joka perustuu ruokapäiväkirjan analyysiin. Startissa saat palautteen tämänhetkisestä ruokavaliostasi, sekä käytännön vinkkejä mahdollisista muutoskohteista, jotka tukevat sinua tavoitteidesi saavuttamisessa.


Start sisältää: Ennakkotehtävät + yhden 45min. valmennustapaamisen (voidaan toteuttaa myös etänä).

VARAA
 RAVINTOKARTOITUS

LUE LISÄÄ VALMENNUKSEN VARAAMISESTA JA MAKSAMISESTA